Homes per l'equitat de gènere
Roda d'homes i dones contra les violències masclistes.

Publicat el 15/10/2015

Hola a totes i a tots,

Us convidem a participar, com cada any, a la RODA D'HOMES CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES.

Com sabeu, des de fa ja alguns anys, a les principals Places de tot arreu del territori els homes ens manifestem contra totes les violències masclistes. I ho fem -acompanyats per les dones que hi vulguin ser presents- donant-nos la mà, formant una roda al voltant d'un gran llaç blanc voltat d'espelmes que recorden les dones víctimes d'aquestes violències. És, doncs, un acte de solidaritat, però ensems un compromís en l'eradicació d'aquesta xacra. Un compromís que per als homes presents comença per la nostra pròpia revisió d'actituds i comportaments.

Enguany la roda la farem a la nostra vila, a Gràcia, a la Plaça de la Virreina. I es farà coincidint amb la resta de rodes, el dia 21 d'octubre a les 19,30h.

Comptem amb totes i tots vosaltres! Comptem també que fareu córre la veu entre les vostres amistats.

Cordialment, doncs, us saludem fins d'aquí uns dies

HOMES IGUALITARIS (AHIGE Catalunya)

Hotel d'Entitats de Gràcia, despatx 3.3.

Providència, 42

08024 BARCELONA

Metros "Fontana" i "Joanic". FGC "Gràcia".

Tf/fax 934246870

homesigualitaris@gmail.com

http://homesigualitaris.wordpress.com

FACEBOOK: "Homes Igualitaris"

www.ahige.org

Enllaços relacionats

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari