Homes per l'equitat de gènere
Jornades de Diversitat Familiar

Publicat el 21/10/2014

Organitzades per l'Associació Salut i Família en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, les Jornades de Diversitat Familiar estàn adreçades a responsables de polítiques públiques de Familia, d'igualtat d'oportunitats i infància, professionals dels serveis socials i del treball i treballadors/res d'organitzacions socials i de dones.
La jornada contempla una xerrada sobre 'Evolució i actualitat de les famílies' a càrrec de la Sra. Teresa Castro i d'una taula rodona de la 'Conciliació de la vida familiar i laboral en un entorn de diversitat familiar'.


L'horari és de 9:30h a 14h, al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108. Barcelona)

Obrir document PDF Programa

Butlleta d'inscripcions

Enllaços relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari