Homes per l'equitat de gènere
CONGRÉS "Repensar les masculinitats ibèriques"

Publicat el 24/03/2011

Els dies 31 de març i 1 d'abril es celebra un congrés sobre masculinitats ibèriques a Nova York

El Centre Dona i Literatura de la Universitat de Barcelona participa en l'organització del congrés "Beyond Don Juan: Rethinking Iberian Masculinities" que se celebra a Nova York els dies 31 de març i 1 d'abril. L'objectiu d'aquest congrés és revisar els arquetips de la masculinitat des de la Iberia medieval fins avui dia, des del cinema fins a la literatura i a les representacions culturals, posant-los en el context de les seves contraimatges, i afavorir l'exploració de models alternatius i més igualitaris que desafiïn els lligams tradicionals entre les cultures ibèriques i el masclisme. També rebrà una especial atenció la revisió de les manifestacions culturals ibèriques i llatinoamericanes, per tal d'entendre aspectes nous de les relacions entre aquestes cultures a través de les masculinitats. Hi participen, entre d'altres, la investigadora del Centre Dona i Literatura Àngels Carabí, Michael Kimmel (SUNY at Stoony Brook) i Mary Ann Newmann (New York University).

Organitzen: Centre Dona i Literatura, Càtedra Unesco Dones, desenvolupament i cultures ? Men and Masculinities, SUNY at Stony Brook ? The Catalan Center, New York University ? Universidad de Castilla-La Mancha

Lloc: The Catalan Center, New York University
285 Mercer Street, 7th Floor
Nova York, NY 10003
Data: Dijous 31 de març i divendres 1 d'abril de 2011

Obrir document PDF PROGRAMA

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari