Homes per l'equitat de gènere
Obertes les inscripcions al pla de formació RESET.

Publicat el 17/11/2015

Amigues, amics. companyes, companys,

Homes Igualitaris de Catalunya llença un pla de formació de nois joves en masculinitat i igualtat. Es tracta d'un curs en 7 sessions de 3 h. cada una, repartides entre el 28 de novembre i el 13 de febrer de l'any vinent, els dissabtes al matí, al Casal de Barri Pou de la Figuera i al Casal de joves Palau Alòs de Barcelona, situats al carrer St Pere més Baix de Barcelona (metros "Jaume I" i "Arc de triomf"). L'hem anomenat "RESET".

Aquest és un curs pilot que pretenem que després s'estengui a altres territoris. Comptem amb un planter de formadors de la nostra total confiança: Pako Abril, sociòleg; José Antonio Berbel, educador social; Jordi Bonaterra, educador; Heinrich Geldschläger, psicòleg i especialista en violències; Guillermo Gorostiza, psicomotricista i psicopedagog; Joan Homs, psicoanalista especialitzat en joves.

Està adreçat a nois interessats en formar-se en aquests temes de gènere i que també vulguin formar altres joves, creant així una cadena de reflexions al voltant de les masculinitats, vistes des del punt de mirada dels joves d'avui dia. Cadena de reflexions que volem que sigui de transformació social en un sentit antipatriarcal.

Cal inscripció prèvia a l'adreça formacioijoves@gmail.com

Us preguem que compartiu aquesta informació, especialment entre les persones que tenen relació amb nois d'aquest perfil. Insistiu que aquesta és una oportunitat que no s'haurien de perdre.

Per a més informació, adreceu-vos a formacioijoves@gmail.com

Cordialment

Els vostres companys

HOMES IGUALITARIS (AHIGE Catalunya)

Tf: 640 05 89 61 / 93 424 68 70

homesigualitaris.cat

facebook: http://scur.cat/J3FD6D

twitter: https://twitter.com/Igualitaris

ahige.org


Seu: Hotel d'Entitats de Gràcia, despatx 3.3.

Providència, 42 08024 BARCELONA

Metros "Fontana" i "Joanic". FGC "Gràcia".

Enllaços relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari