Homes per l'equitat de gènere
Cinefòrum: "Una pistola en cada mano"

Publicat el 14/01/2014

La comissió de Dones Advocades del Col·legi d'Advocats de Barcelona, organitzen un cinefòrum per a reflexionar sobre les noves masculinitats a partir de la pel·lícula dirigida per Cesc Gay "Una pistola en cada mano" (2012). L'acte tindrà lloc el pròxim 29 de gener a les 19 hores al mateix col·legi al Centre de Formació ICAB -aula3- (Mallorca, 281


Intervindrà en el fòrum:
Dra. Sara Moreno Colom
Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball. Institut d'Estudis del Treball Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona

Presenta i Modera:
Marina Gallés Clarà
Advocada i Vocal de la Comissió de Dones Advocades.

Per més informació: www.icab.es o al correr: comissions@icab.cat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari