Homes per l'equitat de gènere
Xerrada "La Masculinitat Tòxica"

Publicat el 10/11/2011

Segona xerrada cel Cicle de Xerrades sobre "Masculinitats" que realitzem al districte de Sant Martí. En aquesta ocasió el tema principal girarà entorn a les conseqüències negatives del patriarcat i de la masculinitat tradicional per als homes. Per finalitzar oferint alternatives a aquesta masculinitat i promocionat el canvi entre els homes.

En aquesta xerrada tractarem de reflexionar entorn a com limita als homes el patriarcat i la masculinitat tradicional i quines conseqüències te aquesta construcció de la identitat masculina en la vida dels homes. Només cal donar una ullada als principals problemes social per veure que la majoria te cara d'home: delinqüència, drogues, fracàs escolar, accidents de trànsit, accidents laborals, violència, homofòbia, etc.

Però no només ens quedarem en la crítica del model sinó que proposarem alternatives al model tradicional d'home. Proposarem un canvi de les identitats cap a masculinitats antisexistes, antiohomofòbiques, no-violentes, positives, obertes, amples, plurals i, en definitiva, més igualitàries. Perquè amb la igualtat hi guanyem tots i totes.

Us hi esperem el dia 17 de novembre a les 19:30 al Centre Cívic Can Felipa (C/Pallars, 277)

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari