Homes per l'equitat de gènere
El Canviem-ho estarà a les Jornades de Criança de Nou Barris.

Publicat el 08/09/2015

Realitzarem el taller obert: Paternitats en moviment: del proveïment econòmic a la presencia afectiva.

El Festival de Criança és una iniciativa del grup Mares-Grup de Criança de Roquetes amb la col·laboració del Centro Ton i Guida, Paidós, el Pla Comunitari i altres entitats del districte, amb el suport del Districte de Nou Barris.

El Festival neix amb la intenció de convertir-se en un lloc de trobada i reflexió de professionals de la criança i famílies, a més d'un lloc de joc i coneixement per a tots i totes.

Des del Canviem-ho estarem realitzant el taller titulat: Paternitats en moviment: del proveïdor econòmic a la presencia afectiva. Un taller destinat a homes, pares o no, que estan interessats en reflexionar entorn al paper de l'home en la criança.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari