Homes per l'equitat de gènere
Jornada "Els reptes de la igualtat"

Publicat el 05/10/2012 - Font: Centre Cívic Golferichs -

Programa de reflexió sobre els reptes que homes i dones tenim per davant en l'equitat de gènere en diferents àmbits de la vida social: la domèstica, la política, empresa i mercat, la solidaritat o l'espai públic.

Les jornades comencem amb un dels primers Reptes de la igualtat, el de la coresponsabilitat en la distribució de responsabilitats i tasques de la vida quotidiana, on s'inclou la criança dels nens i nenes. S'enfocarà el tema com un problema social, no individual ni privat, ja que les seves causes estan derivades de la organització social prevalent (estructura) i les seves conseqüències repercuteixen també en ella.

Les jornades són obertes a tothom, però requereixen inscripció prèvia a través de golferichs@golferichs.org, telèfon 93 323 77 90 o presencialment. Per a treure'n tot el profit de la diversitat de perspectives, es recomana assistir a totes les sessions, així com a la representació teatral que servirà de conclusions.

Les jornades es realitzen al mateix Centre Cívic Golferichs (Gran Via de Les Corts Catalanes, 491) els dies 11 i 25 d'octubre i 8 i 22 de novembre.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari