Homes per l'equitat de gènere
COMMEMORACIÓ DELS 40 ANYS D'OBJECCIÓ DE CONSCIÈNCIA

Publicat el 07/04/2011

L'Associació Homes Igualitaris (AHIGE Catalunya) organitza un acte commemoratiu dels 40 anys de l'objecció de consciència política. Un acte que comptarà amb la presencia dels principals referents espanyols del moviment d'objecció i insubmís. Entre altres qüestions, es debatrà si darrere de l'objecció i la insubmissió hi havia altres maneres de concebre el ser home.

Des d'Homes Igualitaris (AHIGE Catalunya), ens conviden, el proper dilluns dia 11 d'abril, a l'acte commemoratiu dels 40 anys de l'objecció de consciència política. Us deixem la seva carta d'invitació a l'acte:

En un moment que estem celebrant els 10 anys sense mili (ens volen fer veure que en la supressió de la mili no van tenir a veure tants i tants objectors i insubmisos com va haver-hi); en un moment en què estem en guerra vestida d'"humanitària", hom pot seguir sent noviolent? Quina vigència tenen les idees del pacifisme avui dia i què queda d'aquell moviment que va implicar centenars de milers de joves els anys 90? I, des del nostre punt de vista: darrere de l'objecció i la insubmissió hi havia altres maneres de concebre el ser home?

De tot això debatrem dilluns 11 d'abril a les 18 h. a l'Aula Magna de la Facultat de Dret de la UB, a la Diagonal, a Barcelona, amb la presència dels protagonistes: els primers objectors i alguns insubmisos. No us ho perdeu!

Aprofitarem també per presentar el Congreso Iberoamericano de Masculinitades y Equidad, on hi haurà un pànel sobre antimilitarisme i masculinitat.

Us prego que feu difusió de l'event, que truqueu per telèfon a la gent interessada per convidar-los, perquè poques vegades tenim la sort de sentir el contacte de persones de la vàlua del Pepe Beúnza, del Jordi Agulló, de José Luis Gordillo o de Toni Álvarez.

Ens veiem dilluns a la Facultat de Dret. Una abraçada

HOMES IGUALITARIS

Fitxers relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari