Homes per l'equitat de gènere
Conferència "Promocionant la parentalitat positiva"

Publicat el 06/05/2014

Amb motiu del Vintè Aniversari de l'Any Internacional de la Família, el Departament de Benestar i família ens convida a l'acte "Promocionem la parentalitat positiva", que presidirà l'Honorable Senyora Neus Munté, consellera del Departament de Benestar Social i Família, i que tindrà lloc el dia 6 de maig a les 17.30h a la Casa del Mar de Barcelona.


L'acte comptarà amb la presència de la senyora Maria Jose Rodrigo, catedràtica en psicologia evolutiva i de l'educació de la Universitat de La Laguna de Tenerife. És autora de nombroses publicacions nacionals i internacionals en temes de família i, especialment, sobre parentalitat positiva. La conferència se centrarà en les necessitats de suport a les famílies dins de l'espai ecològic en el qual duen a terme les seves funcions educatives i també descriurà com cal oferir el suport a la família des de la prevenció i la promoció. Finalment, analitzarà l'impacte que té aquest nou enfocament del treball amb famílies i, a més, proporcionarà algunes orientacions pràctiques per als professionals d'aquest àmbit.


A continuació, la conferenciant juntament amb Adela Camí, psicoterapeuta familiar, directora general d'Eduvic i docent i supervisora de l'Escola Itinere, Anna Ramis, mestra, pedagoga i assessora d'ampas i equips directius d'escoles i Francesc Vilà, psicoanalista i director sociosanitari de la Fundació Cassià Just, reflexionaran sobre aquest tema a partir de la teoria i de la seva experiència en els diferents àmbits d'actuació: el de salut, el d'ensenyament i el socioeducatiu.


Cal que confirmeu l'assistència al 93 483 19 14 o a diafamilia.bsf@gencat.cat.

El Departament de Benestar Social i Família, organitza aquest acte amb motiu del Vintè Aniversari de l'Any Internacional de la Família. La conferència tindrà lloc el dia 6 de maig a les 17.30h a la Casa del Mar de Barcelona.

Any Internacional de la Família Ampliar imatge

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari