Homes per l'equitat de gènere
Taller "Paternitats en moviment: els homes també cuiden!"

Publicat el 17/06/2014

Ens complau convidar-vos al taller 'Paternitats en moviment: els homes també cuiden!' que impartirem el proper 25 de juny a les 18h. L'activitat està adreçada a homes que tinguin criatures o estiguin a punt de tenir-ne.

L'objectiu de la xerrada-taller és potenciar la paternitat coresponsable i afectuosa, ja que tant els estereotips de gènere i els rols tradicionals carreguen en les dones tots els aspectes de cura i relació amb les criatures, deixant als homes en un segon pla. Volem que el taller esdevingui un espai d'intercanvi de l'experiència i la vivència pròpia de la paternitat. Proposem treballar sobre el que significa actualment ser pare i les implicacions per a un mateix i la resta de persones. Partirem des de l'empremta de la pròpia figura paterna, per reflexionar sobre la paternitat en la nostra societat actual i quina és la vivència emocional de cada participant. També es posaran a debat les dificultats que les actuals estructures i relacions de gènere, al voltant de la reproducció, que impliquen per als homes i les seves relacions de parella. Finalment, facilitarem un espai on construir col·lectivament paternitats alternatives des de la presència, la responsabilitat i la disponibilitat emocional.

Us demanem que sisplau envieu un mail per reservar plaça a cooperativa@laciutatinvisible.coop o canviem-ho@bcn.cat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari