Homes per l'equitat de gènere
XERRADA sobre paternitats responsables "La mama és la mama, i els papes?"

Publicat el 28/04/2011

Durant una estona farem una xerrada-debat sobre la importància de les relacions paterno-filials i les implicacions i beneficis d'una paternitat activa i responsable.

A vegades els estereotips de gènere i els rols tradicionals carreguen en les dones tots els aspectes de cura i relació amb les criatures, deixant als homes en un segon pla. És important qüestionar totes les suposades mancances dels homes i revisar quins beneficis i costos suposa aquesta posició pels homes, les dones i pels fills i filles.

En aquesta xerrada-debat es tractarà de donar resposta a alguns d'aquests interrogants:

  • Quina és la implicació real dels homes en la cura dels fills/es?
  • Com distribueixen el temps de cura els pares?
  • Existeixen resistències, dificultats i pors reals en els homes que dificulten la seva incorporació a la cura?
  • Quin és el context actual en l'àmbit de la paternitat?
  • Quines implicacions es desprenen de les paternitats presents i responsables?
  • Ser un pare responsable i present em comporta beneficis com a home?
  • ....

Us hi esperem a tots i totes!

Quan: 13 de maig de 2011

On: Espai Familiar de Sant Martí (C/ Huelva, 36)

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari