Homes per l'equitat de gènere
1r Congrés Europeu sobre l'Avaluació dels Programes per a Agressors de Violència de Gènere

Publicat el 16/10/2014 a les 13:15 h.

El projecte "Avaluació de programes europeus per a agressors (IMPACT)", de la convocatòria d'ajuts DAPHNE III de la Comissió Europea, ha analitzat les pràctiques actuals d'avaluació dels programes per a agressors de violència de gènere a Europa amb l'objectiu de sintetitzar les solucions aplicades i harmonitzar-ne la medició de resultats.

Els productes de tota aquesta tasca, un conjunt d'eines i directrius de bones pràctiques per a la medició de resultats, poden ser implementats als programes per millorar la qualitat de la seva documentació.

La presentació dels resultats anirà acompanyada d'un conjunt de taules rodones i ponències d'experts i expertes que treballen amb agressors i víctimes, sobre masculinitat i violència de gènere. Podeu consultar el programa aquí.

La conferència està oberta a professionals, investigadors i investigadores, activistes i públic en general.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari