Homes per l'equitat de gènere
Nou curs: Violència de gènere en joves: Sensibilització i prevenció de conductes de risc.

Publicat el 08/09/2015

Del 23 d'octubre al 20 de novembre.

Curs: Violència de gènere en joves: Sensibilització i prevenció de conductes de risc

Benvolgudes, benvolguts,

Em plau informar-vos del curs, Violència de gènere en joves sensibilització i prevenció de conductes de risc, que es farà els dies 23, 30 d'octubre, 6, 13 i 20 de novembre, de 10 a 14h, a l'aula 306 de l'Espai Francesca Bonnemaison, carrer de Sant Pere més Baix, 7 de Barcelona.

En aquest curs es vol donar eines i estratègies per reconèixer les manifestacions de la violència masclista entre joves i en especials les violències 2.0. Es treballarà també el vincle de l'amor romàntic i les relacions abusives en la joventut; les dinàmiques discriminatòries i les violències LGBTI i els efectes que té en el desenvolupament integral dels joves; aprendre a posar en pràctica els coneixements adquirits i avaluar el propi procés d'aprenentatge.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari