Homes per l'equitat de gènere
Xerrada sobre Coresponsabilitat

Publicat el 23/11/2012

Amb el suport del PIAD de Sant Martí, realitzarem una xerrada sobre corresponsabilitat coincidint amb la inauguració de l'exposició de la Creu Roja "Et correspon, ens correspon".

La coresponsabilitat és un dels principals reptes per aconseguir la igualtat entre homes i dones. Es per això, coincidint amb la inauguració de l'exposició de la Creu Roja sobre coresponsabilitat "Et correspon, ens correspon", que des del Canviem-ho realitzarem una xerrada sobre la temàtica.

En aquesta xerrada, farem un anàlisi de la situació actual en quant a la corresponsabilitat a la llar i les conseqüències d'aquest repartiment actual per les dones, els homes i la societat en general. Problemes com la discriminació laboral de les dones, la doble presència de les dones, la baixa natalitat, la dificultat per atendre als fills i les filles o la poca autonomia d'alguns homes, tenen una clara arrel en el desigual repartiment de les responsabilitats domèstiques i la cura de persones. A continuació, parlarem del que implica la corresponsabilitat i quins beneficis podem obtenir si apliquem la coresponsabilitat tant per les dones com pels homes.

La xerrada tindrà lloc el pròxim 4 de desembre a les 20:00 a l'Espai Antoni Miró Peris (Plaça de Carme Monturiol, 10). Us hi esperem!

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari