Homes per l'equitat de gènere
Taula Rodona"Dones del s.XXI i noves masculinitats"

Publicat el 26/04/2012

Des del Pla Comunitari de la Barceloneta, s'organitza aquesta taula rodona sobre "Dones del s.XXI i noves masculinitats", organitzada dins de l'Escola de Salut en el context de la Prima Festa de la Barceloneta, a càrrec de Juanjo Compairé, de l'associació Homes igualitaris; Montserrat Vila, presidenta de la Plataforma Contra la violència de gènere, i Maria Pau Trayner, psicòloga i filòsofa. (dimecres 9 de maig a les 16h. al Centre Cívic Barceloneta).

L'Escola de Salut de la Barceloneta és un projecte organitzat en el marc del Pla comunitari de la Barceloneta que aquest any 2012 cumpleix el seu 5è any. En la realització de les classes i tallers hi participen diferents serveis i associacions, així com professionals i veïns del barri: CAP Barceloneta, Hospital del Mar, Clínica Barceloneta, Casals Gent Gran, Club Natació Atlètic- Barceloneta, Farmàcies, Poliesportiu Marítim, Institut Gestalt, Agencia de Salut Pública, Centre de Serveis Socials Barceloneta, Biblioteca "La Fraternitat", Centre Cívic, GAMAR, Associació Barceloneta Alerta, Barceloneta Cuina, Grup de dones amb fibromiàlgia, veïns i veïnes del barri. Així, l'any 2012 fem tres cursos, en els que participen aproximadament 80 veïns i veïnes, a més dels més de trenta professionals de l'àmbit sanitari i de serveis socials que hi participen.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari