Homes per l'equitat de gènere
Nou curs: L'atenció específica a l'adolescència.

Publicat el 25/06/2015

Des del Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat ens conviden a la XIX edició del Curs d'atenció a l'adolescència que es realitzarà entre el 19 i el 30 d'octubre del 2015 a Barcelona.

Atenent a l'assistència en les anteriors edicions, l'organització del curs veu que pot ser d'especial l'interès per les i els professionals de les ONG que treballen amb joves i sexualitat. Hi ha ofertes reduïdes d'inscripció per ONG.


SOBRE EL CURS


BREU DESCRIPCIÓ: Curs de 30 hores lectives sobre el treball amb joves adolescents on s'ofereixen eines per acompanyar-los en el procés de creixement en tots els àmbits i especialment en el de la salut afectivo-sexual. Amb la presència de 17 ponents experts.


CURS ADREÇAT A: Professionals de la Salut i l'Educació (medicina, infermeria, treball social, psicologia, educació social, mestres,...) i altres professionals en contacte i interessats en l'adolescència.


INSCRIPCIONS: Envieu el Obrir document PDF full de sol·licitud omplert, juntament amb el justificant de l'ingrés de l'import de la matrícula, a cjas@centrejove.org La inscripció només es considerarà formalitzada a la recepció del justificant de l'ingrés i les places s'adjudicaran per rigorós ordre d'arribada de la sol·licitud.
Places limitades (25). Es confirmarà la plaça per telèfon o per correu electrònic.


PREU DE LA MATRÍCULA: 290 € per a professionals en general / 145 € per estudiants i professionals d'ONG /120 € per socis i sòcies de l'APFCIB


FORMA DE PAGAMENT: Ingrés al c/c de "LaCaixa" ES09 2100 0854 1502 0017 8269 a nom d'APFCiB. Concepte: Nom assistent + Curs CJAS


LLOC DE REALITZACIÓ:
Espai Fontana. c/Carrer Gran de Gràcia, 190 - 08012 Barcelona (19,21,23,26,28 d'octubre)
CJAS. c/ La Granja 19, baixos - 08024 Barcelona (30 d'octubre)


MÉS INFORMACIÓ: CJAS (Estefania Jurado) · tel. 93 415 75 39· cjas@centrejove.org

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari