Homes per l'equitat de gènere
Nou TEDx WOMAN a Barcelona

Publicat el 19/05/2015

El dimecres 10 de juny teniu la possibilitat de participar en aquest esdeveniment gratuït d'impacte internacional al voltant de la igualtat de gènere en el món professional.

1.000 persones es reuniran al Casino de Poblenou per escoltar les ponències inspiradores dels i de les 30 ponents i artistes que aquest any participen al TEDx Barcelona Women. Entre ells hi haurà el Didac Lee, l'Imma Sanchís de la Vanguardia, Amaya Veldemoro i altres ponents internacionals com Daniel Epstein de Unreasonable Institute i Mariane Pearl de Chime for Change.


Participar et permetrà ser part d'un dia excepcional i inspirador, obert a homes i dones interessades en innovació i emprenedoria.


Des del SAH destaquem la sessió 4, a les 18.00h, en la qual es parlarà sobre la implicació dels homes per assolir la igualtat de gènere.


Per a més informació visiteu el WEB de l'organització.


Agenda:


Durant tot l'esdeveniment hi haurà traducció simultània anglès-castellà.


10:00 - 12:00 Sessió 1 - Invest in Women


12:00 - 12:30 Pausa - Cafè.


12:30 - 14:00 Sessió 2 - Women in Media


14:00 - 16:00 Pausa per dinar.


16:00 - 17:30 Sessió 3 - Local Voices


17:30 - 18:00 Pausa - Cafè.


18:00 - 19:30 Sessió 4 - Get men involved in gender equity


19:30 - 20:00 Tancament.


21:00 Shift the balance party

Enllaços relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari