Homes per l'equitat de gènere
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "Chicos y chicas en relación"?

Publicat el 24/03/2011

Un llibre escrit pel grup "Orfeu, coeducació i masculinitats" amb diferents eines per treballar amb adolescents des d'una concepció integral de la coeducació, que contempli també els nois

Us convidem a la presentació del llibre "CHICOS Y CHICAS EN RELACIÓN", editat per Icaria Editorial, que es farà a Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, BARCELONA, Metro Drassanes) el proper dilluns 28 de març a les 18 h.

El llibre, escrit pel grup "Orfeu, coeducació i masculinitats", coordinat per Juanjo Compairé i format també per Miguel Salcedo i Paco Abril, està adreçat al professorat de secundària i té com a objectiu oferir-los models d'activitats de reflexió i interactives amb l'alumnat. Però també pot servir per a les persones que treballen amb adolescents fora de l'àmbit de l'educació reglada. Parteix d'una concepció integral de la coeducació, que contempli també els nois.

Els autors esperen que aquest nou material serveixi per a millorar l'educació del nostre jovent.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari