Homes per l'equitat de gènere
Trobada Estatal i Nacional d'Homes

Publicat el 04/11/2013

Els propers dies 8 i 9 de novembre el Col·lectiu d'Homes igualitaris de Sant Boi (CHISB) i Homes Igualitaris (AHIGE Catalunya) convoquen una Trobada Estatal dels homes per la igualtat.

Sota la referència del passat Congrés Iberoamericà de Masculinitats i Equitat (CIME 2011) que es va celebrar a Barcelona i que va tenir com a resultat la construcció de l'"Agenda comuna dels homes per la igualtat" o "Declaració de Barcelona", aquests dies es posarà a debat i revisió aquesta agenda comuna i l'estat del moviment d'homes per la igualtat.


Entre els diferents activitats destaca la proposta de realitzar una conversa entre homes per la igualtat i dones feministes que tindrà lloc el dissabte 9 de novembre a les 19 h. D'aquesta manera, es vol fer un reconeixement al moviment de dones i els possibles ponts de treball conjunt. Així, es planteja l'activitat donant resposta a la següent pregunta: "Podem treballar conjuntament?"


Finalment, també destaca la trobada dels grups d'homes de tot Catalunya. L'objectiu es poder començar a crear una xarxa catalana d'homes per la igualtat. Per més informació, s'adjunta el programa de la trobada.

Fitxers relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari