Homes per l'equitat de gènere
Exposició "Et correspon. Ens correspon"

Publicat el 08/09/2011 - FONT: Creu Roja -

La creu Roja presenta, a la seu del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), una campanya dirigida a promoure la igualtat i la corresponsabilitat a les famílies i les empreses. La campanya inclou una exposició i una guia de mesures que les empreses poden incorporar per facilitar la conciliació del temps personal i laboral dels treballadors.

A través de 20 figures gràfiques, aquesta exposició busca donar informació i generar debat respecte de la corresponsabilitat entre dones i homes en diverses àrees. Aquesta exposició parteix de la base que la igualtat és una tasca que totes i tots hem d'assumir en diferents àmbits de la vida.

Els temes que tracta són: la conciliació de la vida personal, familiar i laboral en l'àmbit de la llar, el major percentatge d'abandonament del mercat laboral per part de les dones i les seves conseqüències, la coresponsabilitat de cadascuna i cadascú de nosaltres perquè la conciliació sigui una realitat dia rere dia, el paper fonamental de empreses amb les polítiques perquè la conciliació sigui una realitat, i les solucions que estan en marxa i el seu desenvolupament.

L'exposició romandrà oberta a la seu del CIRD (c/Camèlies, 36-38. Barcelona) del 7 al 23 de setembre i, amb motiu de la 16 a. Mostra d'Associacions de Barcelona, durant els dies 24 i 25 de setembre a Plaça Catalunya.

Més informació a "Te corresponde, nos corresponde".

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari