Homes per l'equitat de gènere
Presentació del recurs pedagògic "Masculinitat(s)"

Publicat el 06/11/2014

Ens fa molta il·lusió convidar-vos a la presentació d'un nou material que hem creat des del Canviem-ho conjuntament amb el CIRD. En aquesta ocasió es tracta d'un recurs pedagògic per a treballar les masculinitats, de forma específica, amb homes adults i adolescents/joves des d'una perspectiva de gènere. És un recurs útil per a realitzar tallers amb homes (però també grups mixtes) amb el suport d'un marc teòric específic per a les diferents temàtiques que afecten els homes i una sèrie de fitxes on s'expliquen detalladament les dinàmiques a realitzar. Entre el material també trobareu alguns vídeos de suport a aquestes dinàmiques.

Si voleu tenir més informació del recurs, la seva utilitat i veure com funciona, us hi esperem el pròxim dimarts 11 de novembre a les 17:30 al Centre Cívic de Navas (C/ Navas de Tolosa, 312). A la presentació, comptarem amb la col·laboració del Districte de Sant Andreu. Aviat us enviarem el tríptic de l'acte per a què tingueu la informació més detallada però de moment us passem la informació per a que reserveu el dia. Si us plau, feu la difusió de l'acte entre els vostres contactes.
Us hi esperem!

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari