Homes per l'equitat de gènere
Presentació a Barcelona de la campanya HeForShe

Publicat el 23/01/2015

Una aposta internacional per la implicació dels homes en la generació d'equitat de gènere.

Coincidint amb el llençament mundial de la campanya "HE FOR SHE" de la ONU-Woman, Homes Igualitaris realitzarà el seu primer "cafè d'homes" d'aquest any 2015.
"HE FOR SHE" tracta de la incorporació dels homes a la causa de la equitat de gènere en tot el món.


Podeu fer un tast de la campanya veient el discurs de l'actriu Emma Watson que va servir per llençar-la mirant aquest video


També podeu trobar la campanya al web: http://www.heforshe.org/es/


Alhora us adjuntem l'arxiu "kit d'acció" que l'organització ha posat a disposició per a la cooperació i planificació d'accions coordinades.

Fitxers relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari