Homes per l'equitat de gènere
Xerrada "La violència és cosa d'homes?"

Publicat el 16/10/2012

Com ens involucrem els homes en la prevenció de la violència de gènere

En aquesta xerrada intentarem deslligar les relacions entre la violència que s'exerceix cap a les dones i la masculinitat tradicional. Així com les particularitats i situacions que porten a l'ús de la violència en les relacions íntimes i com prevenir-ho per part dels homes. A més, es donarà informació sobre les associacions que treballen arreu del món i en especial al nostre país per prevenir la violència i quines accions han desenvolupat molts grups d'homes en els darrers anys i com podem adherir-nos.

La xerrada s'emmarca en el les actuacions relacionades amb l'equitat entre homes i dones del Pla comunitari de la Barceloneta, concretament dins del Projecte específic Iguals i diferents, equitat de gènere a la barceloneta. A més, contarem amb la presentació de la Laia Baltièrrez, tècnica del PIAD de cuitat vella

L'assistència és oberta, us hi esperem a tots i totes!

Lloc: Escola d'Adults de la Barceloneta (c/Balboa, 11)

Dia i hora: 18 d'octubre a les 18:30

Fitxers relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari