Homes per l'equitat de gènere
Eines de formació: Catàleg d’accions Canviem-ho

Les accions que es proposen en aquest Catàleg tenen com a finalitat facilitar recursos i eines que permetin desenvolupar habilitats en pro de la construcció de masculinitats positives, obertes, plurals, heterogènies i allunyades de les violències i les desigualtats.

Les activitats són gratuïtes i es plantegen en forma de tallers, xerrades i monogràfics adreçats a la ciutadania en general, i especialment a la població masculina. Així mateix, es proposen espais de formació i assessorament per a professionals de serveis i entitats que vulguin enriquir les seves intervencions amb homes.

Les activitats recollides permeten sensibilitzar i conscienciar sobre la importància de l’equitat de gènere real, oferint espais diversos des d’on es promou la reflexió crítica sobre la societat patriarcal, generadora de desigualtats i de discriminació entre persones per raó de gènere.

Els principals eixos temàtics de les activitats són: la masculinitat i les masculinitats, les violències masclistes, les relacions afectivosexuals, la corresponsabilització familiar i els models i rols de paternitat, tots ells desenvolupats tenint en compte la perspectiva de gènere i la interseccionalitat.

L’oferta de les accions és diversa en durada i metodologia, i s’adapta a les necessitats de les persones o entitats que les sol·liciten.

Més informació i sol·licituds:

canviem-ho@bcn.cat

933 491 619

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari