Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Millora del clavegueram al barri de Can Peguera
publicat el 29/12/2013 a les 12:00 h. Redacció bcn.cat
L'Ajuntament de Barcelona ha acabat els treballs de millora del clavegueram del barri de Can Peguera, al districte de Nou Barris. Durant les deu setmanes que han durat els treballs, s'han dut a terme 18 reparacions puntuals de la xarxa de clavegueram, amb un pressupost d'uns 110.000 euros. L'objectiu ha estat millorar la xarxa de sanejament d'aquest barri.

Els treballs els van iniciar al setembre els serveis tècnics del Cicle de l'Aigua, de l'Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans-Hàbitat Urbà. Donen resposta a una demanda veïnal sobre les afectacions a la xarxa de clavegueram, en l'àmbit comprès entre els carrers Bellcaire, Espinauga, Vila-seca, Riells, Darnius, Ribelles, Marçà i Capsec.

S'han reconstruït 25 metres de xarxa de clavegueram, amb seccions d'entre 250 i 500 mil·límetres i s'han executat 16 cales puntuals. A més, al carrer de Darnius també s'ha substituït el clavegueram d'uns 50 metres lineals per un tub de PVC de 600 mil·límetres de diàmetre.

La regidora del Districte de Nou Barris, Irma Rognoni, ha destacat la importància d'aquestes obres i ha manifestat: "Hem acabat unes actuacions al clavegueram que resolen un problema que ha estat patint aquest barri des de principis de segle XX". A més, ha afegit: "Tenir una xarxa de clavegueram en un estat adequat a tots els barris és essencial per a una ciutat com Barcelona."

Les actuacions han inclòs una inspecció de la xarxa de clavegueram mitjançant una càmera especial en els trams de carrer. Els resultats d'aquesta inspecció van determinar que calia dur a terme les 18 actuacions que suposen la intervenció en el sistema radicular i una actuació complementària en els arbres afectats en cada cas.

 
 Millora del clavegueram al barri de Can Peguera
 Enllaços relacionats
»  Web districte Nou Barris [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma