Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Un total de 16 patis escolars obriran durant les festes de Nadal
publicat el 20/12/2013 a les 17:39 h. Redacció bcn.cat
Coincidint amb les vacances escolars de Nadal, un total de 16 patis escolar de la ciutat obren portes i ofereixen activitats gratuïtes per a infants, joves i les seves famílies.

Entre els dies 23 de desembre i 7 de gener (amb l'excepció dels dies 25 de desembre i 1 de gener), un total de 16 patis escolars de la ciutat, situats als diferents districtes, obren portes. A més, s'hi organitzen un total de 55 activitats esportives, culturals i artístiques, gratuïtes i obertes a tothom, per a infants, joves i les seves famílies.

En concret, són 14 els patis que obren portes en horari de matí, tots els dies de la setmana, entre les 11.00 i les 14.00 hores, mentre que els patis de l'escola Ramon Llull i de l'institut Lluís Vives romanen oberts totes les tardes, entre les 16.00 i les 19.00 hores.

El regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, ha recordat que una de les prioritats del Govern municipal "és potenciar l'acció educativa als barris i, en aquest sentit, se segueix treballant per aconseguir que els patis escolars oberts al barri siguin també espais on es potencia simultàniament el vessant social i educatiu".

Patis escolars oberts com a espais d'ús públic

El programa municipal "Patis escolars oberts al barri", impulsat des de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, té com a objectiu oferir els patis dels centres educatius de la ciutat, sempre en horari extraescolar i en període de vacances, com a espais d'ús públic per a infants i joves i les seves famílies. Cada pati escolar disposa d'un servei de monitoratge que obre i tanca el pati dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions, gestiona i comunica les incidències i recull els indicadors d'ús establerts. Aquesta iniciativa municipal té la col·laboració del Consorci d'Educació de Barcelona, de la Fundació Jaume Bofill i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.

Al web www.bcn.cat/patisoberts es poden consultar les activitats de dinamització educativa que es desenvolupen al programa "Patis escolars oberts al barri", les adreces, els horaris i altres informacions referents al programa. D'altra banda, l'horari habitual dels 65 patis escolars oberts al barri de la ciutat es tornarà a recuperar a partir del 8 de gener, una vegada finalitzades les vacances escolars de Nadal i Reis.

En la nota adjunta trobareu una llista amb tots els patis oberts i els seus horaris.

 
 Un total de 16 patis escolars obriran durant les festes de Nadal
 Fitxers relacionats
Portable Document format Un total de 16 patis escolars obriran durant les festes de Nadal
 Més informació
»  Web de Patis Oberts [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma