Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
L'Ajuntament repara el paviment de La Rambla
publicat el 07/10/2013 a les 11:30 h.
Se substituiran les rajoles trencades i malmeses i se n'instal·laran de noves als espais en què s'han fet reparacions amb formigó. En total es repararan 230 metres quadrats de paviment.

A través del pla "Cor", l'Ajuntament de Barcelona ha començat la reparació del paviment de La Rambla. L'objectiu és substituir les rajoles que poden suposar un perill per a les persones. Les noves peces seran del mateix tipus que les que hi havia. També es col·locaran noves rajoles en els punts en què ja s'havia intervingut tapant forats amb formigó.

La intervenció ha començat aquesta setmana i es desenvoluparà al llarg de les properes setmanes. Es preveu que quedi enllestida a mitjan novembre.

El cost d'aquesta intervenció és de 60.000 euros. En concret, es reparà una superfície total de 230 metres quadrats de paviment. Per dur-ho a terme s'utilitzaran les tres tipologies de rajola diferents que hi ha actualment a La Rambla: les de relleu marró, les de relleu beix i les negres.

 
 L'Ajuntament repara el paviment de La Rambla
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma