Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Barcelona capital mundial del modernisme
publicat el 23/06/2013 a les 17:20 h.
L'Ajuntament ofereix promocions i descomptes de fins al 50% aquest estiu per conèixer disset joies de la ciutat, amb l'objectiu de destacar un dels patrimonis culturals més importants. Barcelona també celebrarà el Primer Congrés Internacional sobre Art Nouveau-Modernisme.

L'Ajuntament i la Ruta del Modernisme de Barcelona ofereixen una promoció de descomptes dins la campanya "Barcelona inspira el teu estiu!". Els barcelonins podran visitar, a meitat de preu, els millors edificis modernistes com la Casa Batlló o el Palau Güell i el Museu del Modernisme Català, i participar en activitats. Des de l'1 de juliol fins al 15 de setembre, els que s'hi inscriguin, rebran un correu electrònic amb els disset vals de descompte amb els quals es podran estalviar gairebé 100 euros. Us hi podeu inscriure al web de la ciutat.

La Ruta del Modernisme de Barcelona

Fins a 115 obres demostren que el modernisme va arrelar amb força a la ciutat i que encara avui és un art viu. Per això, La Ruta del Modernisme de Barcelona proposa un itinerari que engloba les millor obres. Amb l'ajut d'uns panots vermells integrats al paviment es marca el camí de la ruta. A través de l'itinerari els visitants poden conèixer a fons impressionants palaus, cases, botigues i elements més quotidians com ara bars i restaurants, fanals i bancs modernistes.

Primer Congrés Internacional sobre Art Nouveau-Modernisme

Del 26 al 29 de juny Barcelona serà l'escenari d'aquesta trobada en què participaran més de dues-centes persones d'arreu del món, sobretot professionals de la història de l'art, de l'arquitectura, de les arts aplicades i decoratives i de la divulgació, i també amants de l'art. Els assistents exploraran les tendències i els reptes futurs del llegat de l'Art Nouveau.

 
 modernisme
 Enllaços relacionats
»  Inscripció [+]
»  Barcelona inspira el teu estiu! [+]
»  La Ruta del Modernisme de Barcelona [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma