Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Els carrers engalanats i les entitats reben el reconeixement del consistori
publicat el 16/08/2013 a les 14:50 h. Redacció bcn.cat
L'Ajuntament reconeix la tasca conjunta duta a terme per entitats del districte, veïns i veïnes, i membres dels serveis municipals que treballen per fer possible la Festa Major de Gràcia.

La regidora del districte de Gràcia, Maite Fandos, i el president de la Fundació de la Festa Major de Gràcia, Ricard Estruch, han presidit l'acte de reconeixement dels carrers guarnits, les entitats i els serveis municipals que fan possible la celebració de la Festa Major de Gràcia.

"Sense ells no seria possible fer-la", ha assegurat Fandos, que ha destacat el bon funcionament de tots els serveis durant la primera nit de festa major, que s'ha desenvolupat sense incidents.

Fandos també ha destacat el nivell dels guarniments d'aquest any. "El jurat ho tindrà difícil per triar el guanyador", ha dit.

Per la seva banda, el director general d'Acció Cívica de la Generalitat, Ramon Terrassa, ha assegurat que la Festa Major de Gràcia "cada cop és més coneguda al món, sobretot per la seva dimensió comunitària i gran tasca social que desenvolupa i que garanteix majors cotes de civisme al districte".

Enguany, un total de disset carrers llueixen els seus guarniments, que estaran instal·lats fins al 21 d'agost, el dia que acaba la festa.

 
 Carrers engalanats
 Enllaços relacionats
»  Festa Major de Gràcia [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma