Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
L'última hora dels Mundials de Natació, a la butxaca
publicat el 10/07/2013 a les 14:45 h. Redacció bcn.cat
L'aplicació mòbil per a telèfons intel·ligents, disponible tant per a iOS com per a Android, permetrà conèixer les darreres notícies i els resultats de les competicions a temps real. Ja està disponible una primera versió que quedarà completa coincidint amb la inauguració de l'esdeveniment.

Sis categories esportives prendran part als Mundials de Natació de Barcelona 2013: natació pròpiament, en aigües obertes, natació sincronitzada, waterpolo, salts i high diving o salts de gran altura.

Més enllà de l'extensa cobertura mediàtica que tindrà l'esdeveniment, l'espectador tindrà en les noves tecnologies la manera més fàcil per seguir l'actualitat, tant d'una manera genèrica com segons les preferències que tingui. Amb l'aplicació per a telèfons intel·ligents dels Mundials, tothom tindrà a l'abast totes les novetats i, pròximament, s'hi incorporarà la funcionalitat de seguir els resultats en directe. Tot estarà disponible en el moment que comencin les competicions.

L'aplicació també permet visualitzar els punts d'interès que hi ha a prop de l'usuari. Encara que sobretot oferirà solucions als visitants que no coneguin la ciutat, aquesta funció també serà d'ajuda per al públic que es mogui per les seus del Mundial.

Ja us podeu baixar l'aplicació en les versions per a Android i iOS.

Un Twitter per competició

En el marc de l'ús de les TIC, també cal destacar que els Mundials ofereixen als amants dels esports de natació la possibilitat de no perdre's cap detall a través de Twitter. A més del compte genèric @bcn2013, hi ha un perfil específic amb continguts per cada una de les competicions o categories esportives. Aquests perfils es poden trobar en aquesta llista.

 
 L'última hora dels Mundials de Natació, a la butxaca
 Enllaços relacionats
»  Aplicació BCN2013 per a iOS [+]
»  Aplicació BCN2013 per a Android [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma