Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Més transport públic per la festivitat de Tots Sants
publicat el 28/10/2013 a les 19:19 h. Redacció bcn.cat
Per atendre les necessitats dels usuaris, TMB reforça les línies d'autobús que comuniquen amb els cementiris i posa en marxa un bus llançadora des de la plaça d'Espanya fins al cementiri de Montjuïc.

Durant la festivitat de Tots Sants, Transports Metropolitans de Barcelona recomana l'ús del transport públic per desplaçar-se fins als cementiris de la ciutat. Per atendre de manera eficaç les necessitats dels usuaris, a partir d'aquest cap de setmana i fins al 3 de novembre TMB posa en marxa un pla per reforçar el servei de línies 21, 102, 103, 104 i 107 d'autobús que comuniquen amb els cementiris.

A més, l'1 de novembre un servei especial de bus llançadora enllaçarà la plaça d'Espanya i el cementiri de Montjuïc per facilitar una connexió més directa. L'horari de funcionament d'aquest servei és de 8.30 a 17.45 hores. Excepcionalment, l'1 de novembre la línia 125 de bus també estarà en funcionament.

D'altra banda, els dies 26 i 27 d'octubre i l'1, 2 i 3 de novembre, el recorregut de la línia 102 de bus per l'interior del cementiri de Collserola pot quedar limitat per possibles congestions circulatòries. També per aquesta causa i per evitar possibles congestions, a partir del 26 d'octubre i fins al 3 de novembre, s'anul·larà temporalment la parada de la línia 21 de l'interior del cementiri de Montjuïc i n'hi haurà una d'alternativa al carrer de la Mare de Déu de Port, on també es pot connectar amb la línia 107.

Per a més informació sobre els transports públics amb accés als diversos cementiris i el detall de les línies de bus que reforcen el servei, podeu consultar la pàgina especial del web de TMB.

 
 Més transport públic per la festivitat de Tots Sants
 Més informació
»  Web de TMB [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma