Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Nou dipòsit de laminació d'aigües a Torrent Espinagosa
publicat el 28/12/2013 a les 11:15 h. Redacció bcn.cat
El districte de Sarrià-Sant Gervasi compta amb un nou dipòsit de laminació d'aigües al Torrent d'Espinagosa. L'objectiu del dipòsit és reforçar la capacitat de la xarxa existent i preservar l'entorn natural del Pantà de Vallvidrera com a centre de biodiversitat.

Els treballs de construcció del nou dipòsit de laminació d'aigües al districte de Sarrià-Sant Gervasi han finalitzat aquesta setmana. Amb una capacitat per a 650m3, el nou dipòsit pretén evitar els abocaments que es donen quan hi ha fortes pluges. Actualment es produeix una mitjana de 10 abocaments per any.

A més, s'ha construït un col·lector d'entrada, una cambra de derivació i un col·lector de sortida, per configurar un sistema complet. Per dur a terme els treballs s'hi ha invertit 506.790€.

El dipòsit s'ha integrat en l'entorn natural del Pantà de Vallvidrera, restaurant la vegetació afectada, creant una coberta vegetal al dipòsit i restituint el perfil del vessant del torrent. També s'han realitzat altres actuacions que milloren l'aspecte actual de la zona, com la formació de guals que faciliten el encreuament dels torrents.

L'obra ha comptat amb una direcció de Vigilància Ambiental específica, que ha vetllat pel respecte a la vegetació i fauna naturals de l'entorn durant els treballs d'execució. La direcció n'ha fet el seguiment tant de la qualitat ambiental de l'entorn de l'obra com de les tasques de restauració, per tal que el medi tingui unes condicions millors a la situació prèvia a les obres.

 
 Nou dipòsit de laminació d'aigües a Torrent Espinagosa
 Enllaços relacionats
»  Web districte Sarrià – Sant Gervasi [+]
»  Web Medi Ambient [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma