Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Barcelona ja disposa de cobertura de mòbil 4G
publicat el 10/07/2013 a les 17:34 h. Redacció Bcn.cat

El desplegament de la tecnologia 4G és més a prop. L'alcalde Xavier Trias s'ha reunit amb el conseller delegat d'Orange Espanya, Jean Marc Vignolles, i el president d'Orange Espanya, Luis Alberto Salazar-Simpson. Els màxims responsables de l'empresa han avançat a l'alcalde els plans de l'operadora per desplegar el servei de quarta generació a la ciutat de Barcelona, que han suposat una inversió de 45 milions d'euros per modernitzar la xarxa d'accés i transmissió.

La nova tecnologia permetrà navegar per internet a través de telèfons mòbils a velocitats fins a deu vegades més ràpides que les actuals. La cobertura 4G està disponible a tot Barcelona i l'àrea metropolitana.

Per la seva banda, l'alcalde ha agraït l'aposta i la inversió que la companyia fa per Barcelona i que en reforça el posicionament com a Mobile World Capital. Trias ha destacat l'interès de Barcelona per esdevenir un referent en un sector estratègic com el de les noves tecnologies i la mobilitat que contribueix a generar riquesa i millorar el benestar i la qualitat de vida dels ciutadans.

 
 Barcelona ja disposa de cobertura de mòbil 4G
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma