Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
El projecte de pressupost se sotmet a exposició pública
publicat el 10/10/2013 a les 20:00 h. Redacció bcn.cat
L'alcalde Xavier Trias, ha signat avui un decret d'alcaldia pel qual se sotmetrà a exposició pública durant el termini de quinze dies hàbils el projecte de pressupost general de l'Ajuntament de Barcelona per a l'any 2014, que va rebre l'informe favorable de la Comissió de Govern el 2 d'octubre passat i que no ha obtingut els vots necessaris per a la seva aprovació inicial a la Comissió d'Economia.

L'alcalde ha dictat aquesta resolució tenint en compte la voluntat del Govern municipal de mantenir el procés de negociació política amb els grups municipals i exhaurir el conjunt de possibilitats admeses a l'ordenament jurídic per activar el procés de presa de decisió en una matèria, com la pressupostària, de la màxima transcendència per al conjunt de la ciutat, fent ús, si escau, de l'instrument previst i regulat a l'article 197 bis de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, de règim electoral general.

El Decret d'Alcaldia assegura que l'eventual aprovació del pressupost general a través del mecanisme esmentat tindrà la necessària i prèvia tramitació del procediment establert legalment per a la seva aprovació, i el seu coneixement i debat per part de les instàncies participatives que s'hi han de pronunciar. També garanteix que qualsevol persona pugui formular al·legacions o reclamacions al projecte pressupostari.

El Decret estableix que el projecte de pressupost general se sotmetrà a exposició pública durant el termini de quinze dies hàbils, la celebració de l'Audiència Pública de Pressupostos i l'emissió dels informes respectius per part de les diverses instàncies participatives (consells de districte, Consell de Ciutat i Consell Econòmic i Social de Barcelona).

 
 El projecte de pressupost se sotmet a exposició pública
 Enllaços relacionats
»  Text complet del Decret d'Alcaldia [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma