Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
La Setmana del Llibre en Català creix en expositors
publicat el 06/09/2013 a les 23:00 h. Albert Burjachs

La fira ha passat dels 55 expositors de l'edició anterior als 64 d'enguany. S'hi fan 250 activitats per a tots els públics per fomentar la lectura en català.

Vídeo ' Setmana del Llibre en Català 2013'

La Setmana del Llibre en Català arriba a la seva 31a edició en un bon estat de forma. S'han augmentat el nombre d'activitats programades fins a 250 i hi participaran 64 expositors, una xifra notablement superior a la de l'any anterior, amb 55. La fira repeteix ubicació a l'avinguda de la Catedral després de la bona acollida de l'any passat. Per la seva presidenta, Montse Ayats: "Aquest espai és idoni perquè, a més de ser preciós, hi passa molta gent i això ens permet arribar a encara més públic".

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, han inaugurat la Setmana i han animat als ciutadans a comprar literatura catalana. "L'any passat es van vendre poc més de quatre milions de llibres en català. El meu somni és arribar als set milions, gairebé un per cada català", ha explicat el conseller Mascarell. Per l'alcalde Trias: "Si Barcelona vol ser la capital de la cultura catalana hem d'exercir com a tal, i hem d'explicar a la gent que comprar llibres en català és positiu i ens fa un bé a tots".

Tothom qui ho vulgui pot passejar entre les vistoses cases de fusta on s'ubiquen els 31 estands participants. Estaran instal·lats a l'avinguda de la Catedral fins al 15 de setembre.

 
 La Setmana del Llibre en Català creix en expositors
 Enllaços relacionats
»  Web de la Setmana del Llibre en Català [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma