Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
La cruïlla Passeig de Gràcia amb Aragó recupera la normalitat
publicat el 05/10/2013 a les 10:30 h. Redacció bcn.cat
Durant els mesos d'octubre i novembre s'aniran recuperant els passos de vinents semaforitzats i s'alliberaran les voreres i els carrils que han estat ocupats durant les obres de remodelació de l'estació del Passeig de Gràcia.

L'Ajuntament de Barcelona i Adif han pactat el calendari dels treballs de cara al novembre que permetran recuperar la calçada d'Aragó entre Pau Claris i passeig de Gràcia. Alhora, també s'urbanitzaran les voreres fins ara ocupades per les obres. Adif serà l'encarregada de fer aquests treballs.

Fins al 27 d'octubre s'habilitaran els passos de vianants semaforitzat, un al costat muntanya i l'altre al costat mar, de la cruïlla del carrer passeig de Gràcia amb Aragó. A partir d'aquesta data, quedarà restablert el pas de vianants de la connexió entre les dues voreres de passeig de Gràcia.

Fins al 8 de novembre també es treballarà en la urbanització superficial de les voreres. Unes instal·lacions que es faran d'acord als criteris fixats al projecte d'urbanització de passeig de Gràcia promogut per l'Ajuntament.

El cap de setmana del 9 i 10 de novembre està previst que duguin a terme al carrer Aragó els treballs de fresat de la calçada i pintat de senyalització horitzontal. Es mantindran tres carrils de circulació a Aragó en tot moment.

No obstant això, es mantindran les obres en les zones dels accessos a l'estació i als ascensors. Els treballs en aquests punts continuaran fins que el vestíbul es posi en servei abans de finals d'any.

 
 La cruïlla Passeig de Gràcia amb Aragó recupera la normalitat.
 Enllaços relacionats
»  Web d'obres [+]
»  Web Adif [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma