Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Un batec col·lectiu
publicat el 05/10/2013 a les 19:00 h. Josep Bassas

La Gran Festa del Cor, que anualment organitzen l'Associació de Cardiopaties Congènites, la Fundació Cor Avant i l'Ajuntament de Barcelona, ha reunit centenars de persones a la plaça principal del Tibidabo. Cadascuna ha deixat anar un globus vermell al cel per donar suport a les famílies i als afectats per les cardiopaties congènites.

Vídeo 'Festa del Cor'

Un any més, el Parc d'Atraccions del Tibidabo ha estat l'escenari de la Gran Festa del Cor. Una trobada organitzada per donar a conèixer els efectes de les malalties coronàries congènites i fer visibles les més de 38.000 persones que pateixen aquestes malformacions del cor a tot Catalunya.

L'acte l'organitzen cada any l'Associació de Cardiopaties Congènites i la Fundació Cor Avant, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona. "És important fer saber a la gent que a Catalunya neixen cada setmana 14 persones amb aquesta problemàtica i que el 90% poden arribar a l'edat adulta però han d'estar sota tractament i revisió tota la vida", explica la responsable d'organització de la Gran Festa del Cor, Berta Giménez.

L'edició d'enguany la Gran Festa del Cor ha ofert l'actuació de geganters, bastoners i batucada, que han animat els assistents. La majoria han volgut contribuir a la investigació de les cardiopaties congènites posant-se el mocador de la trobada, que podien comprar a l'entrada per només 6 euros.

Com cada any, la trobada ha culminat amb el tradicional llançament de globus vermells en forma de cor. La metàfora d'un gran batec ciutadà per donar força als malalts i familiars que dia rere dia lluiten per seguir endavant.

 
 Un batec col·lectiu
 Més informació
»  Parc d'Atracció del Tibidado [+]
»  Associació de Cardiopaties Congènites [+]
»  Fundació Cor Avant [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma