Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
"Barcelona, una capital que inspira", a la Fira del Llibre de Frankfurt
publicat el 10/10/2013 a les 17:30 h. Redacció bcn.cat
Per primera vegada, l'Ajuntament de Barcelona serà present a la Fira del Llibre de Frankfurt, del 9 al 13 d'octubre. I ho farà per promocionar la indústria editorial catalana i la mateixa ciutat com a lloc d'inspiració, creativitat i innovació.

Amb un estand de 32 metres quadrats, on es relaciona l'espai públic i la lectura, l'Ajuntament oferirà una part del seu fons de publicacions, amb els darrers títols publicats, perquè els milers de visitants de la fira comprovin la riquesa i qualitat dels llibres sobre Barcelona. Alhora també mostrarà les iniciatives conjuntes elaborades amb les editorials catalanes, en una mostra del suport que el consistori dóna al sector del llibre a la capital catalana i al país. Des de fa temps, l'Ajuntament ha impulsat projectes amb les empreses editorials del país, que s'han beneficiat de tenir al costat una ciutat amb el prestigi i el posicionament que té al món.

A l'estand també s'oferiran les publicacions dels principals museus de la ciutat, per donar a conèixer tot el patrimoni artístic i cultural que ofereix la ciutat. Barcelona sempre ha estat capital del llibre i vol continuar sent, juntament amb les empreses privades, capdavantera en un sector estratègic que aglutina i en el qual treballen autors, creatius, dissenyadors, fotògrafs, editors, impressors, distribuïdors i llibreters.

La Fira del Llibre de Frankfurt és la fira comercial de llibres més gran del món. És la trobada més important per a tot el sector editorial i literari internacional per presentar-hi novetats i negociar-hi contractes, llicències o drets de publicació. El públic general hi té accés dos dies, els altres tres estan reservats per al públic professional relacionat amb el món dels llibres, com ara autors, editors, llibreters, acadèmics, il·lustradors, periodistes o traductors.

 
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma