Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Els alcaldes de Barcelona i Lausana destaquen el paper de l'esport també en la dinamització de l'economia
publicat el 11/12/2013 a les 13:08 h. Redacció bcn.cat
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, s'ha reunit aquest dimecres al matí amb l'alcalde de Lausana, Daniel Brézal, en el marc de la cimera de la Unió Mundial de les Ciutats Olímpiques (UMVO).

El tema principal de la reunió ha estat l'esport i les noves tecnologies. Trias i Brézal han acordat mantenir reunions bilaterals per aprofundir les relacions i col·laborar en aquests aspectes.

Tots dos han destacat la importància de l'esport per al desenvolupament de les ciutats, des de les seves diverses vessants, per a la salut dels seus ciutadans, la cohesió social i, també, com a element dinamitzador de l'economia. Trias ha ressaltat la importància que tenen els clubs de les ciutats, especialment a Barcelona, per la tasca que duen a terme de foment de l'esport.

L'alcalde ha explicat que Barcelona és una ciutat de prestigi internacional en el món de l'esport. De fet, la capital catalana ha passat a formar part del Comitè Executiu de l'UMVO, al costat de ciutats com la mateixa Lausana, Atenes, Los Angeles, Pequín i Rio de Janeiro i de membres del Comitè Olímpic Internacional.

Trias també ha explicat a Brézal l'aposta de Barcelona per esdevenir una ciutat de referència en el camp de les smart cities i les noves tecnologies, amb l'objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida de la gent. En aquest àmbit, Trias ha convidat la ciutat de Lausana a sumar-se a l'impuls del City Protocol que lidera la capital catalana i ha defensat la importància de vincular les noves tecnologies amb l'esport.

"Lausana està gravada a la nostra memòria emotiva, ja que va ser en aquesta ciutat on es va designar Barcelona com a seu dels Jocs Olímpics de 1992, el 17 d'octubre de 1986", ha conclòs Trias.

 
 Els alcaldes de Barcelona i Lausana destaquen el paper de l'esport també en la dinamització de l'economia
 Més informació
»  Nota de premsa [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma