Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Els científics obren portes
publicat el 06/10/2013 a les 18:15 h. Albert Burjachs

En la jornada de portes obertes del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona els científics que hi treballen han mostrat les instal·lacions als ciutadans.

Vídeo 'Portes obertes del PRBB'

El primer dissabte de cada mes d'octubre, els professionals del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) s'ofereixen voluntàriament a fer visites als ciutadans i explicar-los què s'hi fa i per què. Per Carles Hernàndez, bioinformàtic del PRBB i un dels treballadors que ha fet de guia, "les jornades de portes obertes com aquestes són molt necessàries perquè els diners que ens permeten fer aquesta feina ve dels governs i, per tant, hem d'explicar als ciutadans què s'hi fa i com s'utilitzen aquestes inversions".

Els visitants han conegut les instal·lacions del parc i han pogut parlar amb algun dels més de mil quatre-cents professionals que hi treballen. Amb 80 milions d'euros d'inversió anual en R+D, el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona explora en un espai únic les qüestions més rellevants de les ciències de la vida i de la biomedicina des de la perspectiva molecular fins a la poblacional.

En la jornada també s'han organitzat tallers, conferències i activitats per fer arribar al ciutadà l'interès per la ciència i la investigació.

 
 Els científics obren portes
 Més informació
»  Parc de Recerca Biomèdica [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma