Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
El dispositiu dels serveis municipals per a la revetlla ja està a punt
publicat el 22/06/2013 a les 10:00 h. Jaume Recasens

L'Ajuntament ja té preparat el dispositiu específic amb més de 461 operaris durant tot aquest cap setmana, 300 dels quals, amb cinquanta vehicles, a més del personal tècnic i de suport, concentraran els esforços a recuperar la netedat de les platges.

Vídeo 'Dispositiu de neteja per Sant Joan'

Els equips de neteja tenen especial cura de l'espai públic després de la celebració de la nit més curta de l'any, que milers de persones gaudeixen als carrers, les places, els parcs i les platges de la ciutat.

Un dispositiu que ja es deplegarà la nit de diumenge a dilluns, en coordinació amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra. A les sis del matí es desallotjarà el litoral barceloní per optimitzar la feina dels diversos equips de neteja. Tot perquè a les deu estiguin a punt per als banyistes i visitants. L'any passat unes 70.000 persones van gaudir de la revetlla a les platges barcelonines.

Per minimitzar els residus generats al llarg de la celebració, també s'instal·laran 500 papereres de cartró i 84 contenidors addicionals. El dia de Sant Joan també hi haurà 128 operaris en tasques de neteja, i 30 que es dedicaran específicament a la neteja dels espais de les fogueres autoritzades, un cop acabada la revetlla, i durant tot el dia.

El regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans, Joan Puigdollers, assegura: "Estem preparats per donar resposta a les situacions que es puguin donar durant la revetlla de Sant Joan". Puigdollers ha assenyalat que es tracta del mateix dispositiu que l'any anterior, "que va funcionar molt bé". I ha sentenciat: "Per tant, quan una cosa funciona bé, del que es tracta és de repetir-ho, consolidar-ho".

I un Sant Joan més, Transports Metropolitans de Barcelona donarà servei de metro tota la nit, de manera que haurà funcionat 67 hores sense interrupció, comptant dues nits de servei continuat, dissabte i revetlla, i fins a les dotze de la nit de dilluns.

 
 Neteja per Sant Joan
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma