Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Més que un torneig multiesportiu
publicat el 22/06/2013 a les 18:30 h. Eduard Gras

El club esportiu Panteres Grogues organitza des de ja fa set anys el Panteresports, l'esdeveniment multiesportiu per al col·lectiu LGTB més important del sud d'Europa. Amb 700 participants —amb llista d'espera— i deu disciplines esportives, Barcelona es converteix, durant un cap de setmana sencer, en un epicentre esportiu per a tothom.

Vídeo 'Panteresports 2013'

Tradicionalment el Panteresports sempre s'havia celebrat al setembre, però l'edició del 2013 ha presentat com a principal novetat el trasllat al juny, coincidint amb l'inici de l'estiu i la setmana de celebració del Pride. Segons l'organització, doncs, és tot un èxit haver obtingut una participació similar a la d'anys anteriors, amb el convenciment de fer-la créixer els pròxims anys.

Voleibol, futbol sala, córrer, natació, natació sincronitzada, esquaix, voleibol de platja, tennis de taula i bàsquet són els esports que tenen cabuda al Panteresports. Els requisits per participar-hi són escassos, només una bona forma física. Els participants als tornejos vénen de l'amateurisme i s'hi bolquen com si fos un dels esdeveniments de l'any.

El companyerisme i la fraternització són alguns dels elements clau del Panteresports. Els esportistes vénen de diferents punts de Catalunya, Espanya i fins i tot de la resta d'Europa, i l'intercanvi d'experiències i les ajudes com ara oferir la pròpia casa per abaratir el viatge dels visitants són habituals.

 
 panteresports
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma