Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Front comú per a accelerar la investigació de la vacuna de la sida
publicat el 07/10/2013 a les 15:03 h. Alba Rodríguez
Salut. Experts de tot el món es reuneixen al Congrés Mundial d'Investigació sobre la Sida, l'AIDS Vaccine 2013,i reclamen més inversió per aconseguir una vacuna que consideren imminent. Més d'un miler dels principals investigadors de les vacunes del VIH assisteixen a la trobada, en la que es presentaran més de 450 estudis amb els últims avenços del sector.

Des d'aquest dilluns i fins el proper dimecres dia 10 d'octubre es reuneixen a Barcelona els principals investigadors del món de la vacuna del VIH amb l'objectiu d'unir coneixements per a ajudar a frenar aquesta epidèmia mundial que encara no té cura.

Ho fan en el Congrés Internacional AIDS Vaccine 2013, l'únic esdeveniment dedicat exclusivament a aquesta temàtica. Durant quatre dies es presentaran més de 450 estudis amb les últimes novetats sobre la investigació de la vacuna de la sida.

AIDS Vaccine 2013, que se celebra al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), està organitzat per la Global HIV Vaccine Enterpries i pel Programa Hivacat per a la Investigació de la Vacuna del VIH, un consorci públic i privat situat a la ciutat.

La llum al final del túnel

Actualment, s'està molt a prop d'aconseguir la vacuna terapèutica del VIH després que durant dècades els laboratoris ho hagin estat intentat sense sort. De fet, els experts creuen que arribarà en uns 3 i 5 anys, si bé que per fer accelerar la investigació necessiten dotar-se de més finançament.

Per a més informació sobre l'Aids Vaccine podeu seguir l'etiqueta #AIDSVax2013 així com també el perfil de Facebook.

 
 Front comú per a accelerar la investigació de la vacuna de la sida
 Més informació
»  Web d’Aids Vaccine 2013 [+]
»  Web d’Hivacat [+]
»  Global HIV Vaccine Enterpries [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma