Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Comencen les obres de millora del drenatge de la plaça de Sóller, a Nou Barris
publicat el 03/10/2013 a les 15:50 h. Redacció bcn.cat
L'Ajuntament ha iniciat les obres de millora del drenatge de la zona sud-est de la plaça de Sóller, a la banda adjacent al carrer de l'Estudiant. Durant l'actuació, també es durà a terme la impermeabilització del mur posterior de l'edifici de serveis.

Les obres han començat aquesta setmana i es preveu acabar-les abans de finals d'any. Disposen d'un pressupost de 212.000 euros i se centren en la millora dels sistemes d'evacuació d'aigües, com els embornals, la xarxa de recollida d'aigües pluvials i una nova escomesa cap a la xarxa general de clavegueram d'aquesta part de la plaça del barri de Porta, al districte de Nou Barris.

L'obra se circumscriu a l'interior de la plaça i no comportarà cap afectació al trànsit de vehicles del voltant. Durant les obres sí que s'haurà d'ocupar la zona de la pista de bàsquet i de la taula de ping-pong, que restaran fora de servei fins que s'acabi l'actuació.

Amb aquests treballs es dóna resposta a la demanda veïnal per millorar la zona, que s'ha tractat en diverses reunions del Districte amb els representants dels veïns, on es treballa paral·lelament per buscar un nou ús vinculat al barri per a l'edifici de serveis municipals.

 
 Comencen les obres de millora del drenatge de la plaça de Sóller, a Nou Barris
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma