Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Anima'T, l''spin off' del Festival de Sitges a Barcelona
publicat el 10/10/2013 a les 11:37 h. Redacció bcn.cat
És la primera cinema professional del món del cinema d'animació, i arriba a la ciutat amb l'objectiu de ser un punt de trobada dels professionals del sector. La celebració d'aquesta trobada coincideix amb la inauguració del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

El programa de l'Anima'T, la primera edició d'aquesta trobada del cinema d'animació, té l'objectiu de fomentar la coproducció, les vendes i l'intercanvi d'experiències. Està impulsat per l'Associació Catalana d'Animació (ANIMATS) i el Sitges, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, juntament amb altres institucions i administracions relacionades amb el món del cinema, com ara l'Institut Català d'Empreses Culturals.

Anima'T neix amb vocació internacional i amb l'objectiu de ser un punt de trobada per als professionals del sector. En el programa s'inclouen sessions de pitchings de projectes i classes magistrals. En aquesta primera edició la cimera es focalitza en Irlanda, gràcies al suport de les oficines Media Antena Catalunya, Galway i Media Desk Irlanda.

A més, també podeu seguir tota la informació de la cimera al seu perfil de Twitter @AnimatSitgesBCN, fent servir l'etiqueta #Animat2013, o a la seva pàgina a Facebook.

 
 Anima'T, l''spin off' del Festival de Sitges a Barcelona
 Més informació
»  Anima't [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma