Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
Terrasses de luxe a l'abast de tothom
publicat el 20/06/2013 a les 08:00 h. Jorge Cebrián

L'estiu ja és aquí i ara és un dels millors moments per viure una experiència única des de les terrasses espectaculars dels hotels de la ciutat. A tall d'exemple, el Gremi d'Hotels ens ha obert les portes de quatre de les més cèntriques i espectaculars: Casa Fuster, Grand Hotel Central, Mercer i Ohla.

Vídeo 'Terrasses d'hotels'

Els directors dels hotels ens han recordat l'efectivitat que tenen actualment aquests espais. És el cas d'Anna Albuixech, directora de l'Ohla Hotel, que recorda que fa uns anys les terrasses s'utilitzaven bàsicament com a magatzems o simplement eren espais que no s'aprofitaven. Des de fa pocs anys aquesta tendència ha canviat i ara s'han arribat a convertir en un punt de diferenciació que els establiments no volen deixar escapar.

L'any passat va obrir portes l'hotel Mercer, i el seu director, Francesc Holgado, reconeix que no van trigar ni un minut a adonar-se de les possibilitats que oferia l'espai superior. Per aquest motiu van fer una terrassa amb piscina i zona per a gandules que està funcionant molt bé.

Però si hi ha una franja horària amb més èxit, és al vespre. L'espai de les piscines es transforma en una terrassa chill out oberta al públic. L'entrada és gratuïta i les consumicions tenen preus que oscil·len entre els 3 euros d'un refresc i els 15 d'un gintònic, segons l'establiment. El sotsdirector de l'hotel Casa Fuster, César Royo, destaca les vistes panoràmiques que es poden contemplar, en especial la del passeig de Gràcia. Segons Royo, molts clients queden impactats per aquesta imatge aèria.

Sílvia Blas, directora del Grand Hotel Central, coincideix a destacar aquests atractius i assenyala que encara hi ha molts ciutadans que desconeixen la qualitat d'unes terrasses que són un oasi al bell mig de la ciutat.

 
 Terrasses de luxe a l'abast de tothom
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma