Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
El Concert Onze de Setembre arriba a la tercera edició
publicat el 06/09/2013 a les 17:45 h. Redacció bcn.cat
Un any més, el Concert Onze de Setembre esdevé la trobada musical més significativa de la Diada. "Nova Catalònia", de Joan Manén, és la peça principal del recital, a càrrec de l'Orfeó Català, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, el pianista Albert Guinovart i la direcció de Xavier Puig.

Un any més, el Concert Onze de Setembre esdevé la trobada musical més significativa de la Diada. "Nova Catalònia", de Joan Manén, és la peça principal del recital, a càrrec de l'Orfeó Català, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, el pianista Albert Guinovart i la direcció de Xavier Puig.

El Concert Onze de Setembre, una trobada musical emblemàtica, arriba enguany a la tercera edició. L'obra "Nova Catalònia", del violinista i compositor Joan Manén, centrarà el recital, que oferirà l'actuació de dues de les formacions més representatives del país, l'Orfeó Català i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). La vetllada es completarà amb peces d'altres autors catalans.

"Nova Catalònia" serà interpretada en versió simfònica original, amb cor final. El programa també inclou el "Concert màgic", de Ricard Lamote de Grignon, i la versió orquestral de la "Rapsòdia", de Manuel Oltra.

A més, el pianista Albert Guinovart actuarà com a solista, i la direcció del concert quedarà en mans del mestre Xavier Puig.

El recital acabarà amb la interpretació per a cor i orquestra d'Els segadors.

Seus alternes

Enguany, el Concert Onze de Setembre se celebra a L'Auditori. De fet, fruit de l'acord de col·laboració entre la Fundació Mas i Mas, L'Auditori i la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música Catalana, el concert se celebrarà de manera anual i alterna entre el Palau de la Música i L'Auditori.

Les entrades ja s'han posat a la venda a les taquilles de L'Auditori, Telentrada i Ticket Rambles.

 
 El Concert Onze de Setembre arriba a la tercera edició
 Enllaços relacionats
»  Web Auditori [+]
»  Tricentenari BCN 1714-2014: Concert Onze de Setembre del 2014, a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)  [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma