Home banner
»  Barcelona Televisió
»  Servei de Premsa
»  Agenda d'activitats
»  Mitjans de comunicació
»  Cercador de notícies
Pàgina Principal >  Notícies
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
L'Ajuntament cedeix 32 pisos a la Universitat de Barcelona
publicat el 09/10/2013 a les 20:30 h. Albert Burjachs

32 pisos situats a l'edifici de l'Illa A de la promoció de Torre Baró es destinaran a estudiants, docents i investigadors. L'Ajuntament ha fet la cessió a la Universitat de Barcelona que n'assumirà la gestió. El conveni també contempla la cessió de dos locals del mateix edifici que seran per la Fundació Solidaritat UB per a activitats socials i de formació.

Vídeo 'Conveni pisos UB'

L'Ajuntament de Barcelona i la Universitat de Barcelona han signat el conveni de cessió d'ús de 32 habitatges a Torre Baró. En l'acte, celebrat a la Sala de Juntes del Rectorat de la Universitat de Barcelona, l'Alcalde de Barcelona, Xavier Trias ha destacat la importància de col·laboracions com aquestes per revitalitzar el barri. "Una universitat no només són aules i activitat docent dins els centres educatius sinó que hi ha una relació directa amb l'entorn. Per això, aquesta col·laboració contribuirà a millor la zona de Torre Baró", ha explicat l'alcalde.

221 habitatges de lloguer assequible

La cessió dels 32 pisos a la universitat s'emmarca dins el pla de regeneració integral de la part baixa de Torre Baró. El pla inclou, també, la creació de 190 pisos de lloguer assequible, dels quals, 152 ja s'han adjudicat. L'Ajuntament se'n reserva 37 per a emergències socials.

Millora de la zona

L'Ajuntament de Barcelona va iniciar, el passat mes de setembre, la urbanització de la Plaça dels Eucaliptus, amb l'objectiu de crear un nou espai cívic de qualitat per dinamitzar l'activitat comercial i millorar la qualitat de l'espai públic. En total s'urbanitzaran més de 5.000 metres quadrats i les actuacions compten amb un pressupost d'1.010.423,75 euros i es preveu que finalitzin el mes de febrer de 2014.

 
 L'Ajuntament cedeix 32 pisos a la Universitat de Barcelona
 Més informació
»  Web del Consorci de l'Habitatge a Barcelona [+]
 Enllaços relacionats
»  Web Universitat de Barcelona [+]
Què son els serveis "Comparteix" X

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?
És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
El meu Yahoo!
És un servei que permet crear una pàgina d'inici personalitzada que inclogui cercador, correu electrònic, notícies i qualsevol informació configurable pels usuaris.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

© Ajuntament de Barcelona firma