GentGran

Gent GranPresentació

Segons dades de l'Ajuntament de Barcelona, el nombre de persones grans que utilitzen internet és el doble que fa deu anys. Ens n'hem de felicitar: les noves tecnologies són cosa de tots, tinguem l'edat que tinguem.

Benvinguts al web de la Gent Gran de Barcelona. Aquesta eina neix per tal de respondre a un dels grans reptes que es planteja la ciutat hores d'ara: l'envelliment de la seva gent. Un envelliment que cal abordar de forma activa i saludable. Aquest és l'esperit del Obrir document PDF Pla Municipal per a les Persones Grans 2013 – 2016. És, també, l'esperit d'aquest web.

L'envelliment actiu i saludable implica un treball constant, per tal de gaudir de la millor qualitat de vida. Implica fer esport i cuidar la salut, però també vol dir que la gent gran participi de la vida social i de les coses que li afecten directament. Així mateix, fa necessària una major atenció cap a un col·lectiu que mereix tot el reconeixement per part de la societat.

En aquest web trobareu informació per participar en les decisions que afecten a la gent gran de la ciutat; activitats per a tots els gustos; llocs on fer esport, aprendre informàtica, o viatjar amb altra gent gran; serveis municipals com la Targeta Rosa, o les ajudes a domicili... Informació útil per tal d'envellir de manera autònoma i digna. Per envellir com cal.

  • Balanç del Pla Munipal per a les Persones Grans 2013 – 2016
  • Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari